Meni
Košarica

Naravne učinkovine ROBERTA FRANZA

Robert Franz je svoje življenje posvetil raziskovanju narave, naravnih učinkovin, človeškega telesa in zdravja. Obuja pozabljeno bogastvo narave, zatrto s strani farmacevtske globalizacije, ki je besedo "zdravje" patentirale zase. Nenehno odkriva tudi nove moderne naravne učinkovine, saj je kreacija narave neskončna.Človeka občasno prevzame prepričanje, da je pametnejši od narave. A doslej smo uspeli le bolj ali manj nerodno posnemati njeno veličastno umetnino. V nekem trenutku smo začeli naše biološko telo "popravljati" s telesu tujimi snovmi - umetnimi preparati. Kako so nas uspeli prepričati v nekaj tako nesmiselnega? Te snovi sicer lajšajo simptome nekaterih bolezni, ampak ali tudi zdravijo? Edino narava je zmeraj znova dokazala, da lahko izdela vse, kar potrebujemo za zdravje – trajno zdravje.


Samo življenje v uglašenosti
z naravo in v spoštovanju
vsakega bitja na zemlji zagotavlja
naravno zdravje in jasen duh.

Robert Franz

 

 

Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO Proizvedeno z naravnimi surovinami, skrbjo in ljubeznijo.  Sestavine:  morski kolagen (kolagen tipa I) riževa moka ..
20.60 €
Brez DDV:18.81 €
Brand: SuperBrand
Mikroelement za celotno telo Selen je mikroelement, ki ga telo ne proizvaja samo, zato ga je potrebno vnašati s hrano ali prehranskim dopolnilom. N..
18.00 €
Brez DDV:16.44 €
Brand: SuperBrand
Najpomembnejša vitalna snov za naše življenje Vitamin C je eden izmed najpomembnejših vitaminov, ki se v telesu ne skladiščijo, zato  je potrebno..
22.00 €
Brez DDV:20.09 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO "OPC by Robert Franz" vsebuje 140mg čistega OPC na kapsulo, ki vsebuje 350mg grozdnega ekstrakta. OPC 40 vsebuje visoko kakov..
74.90 €
Brez DDV:68.40 €
Brand: Robert Franz
OPC (oligomerni proantocianidni kompleks), izvleček grozdnih pešk francoskega temnega grozdja je življenjska moč iz čiste narave, ki celostno deluje n..
25.90 €
Brez DDV:23.65 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO OPC - življenjska moč iz čiste narave! OPC je izvleček pridobljen iz grozdnih pešk rdečega in modrega grozdja. Bogat je s p..
48.90 €
Brez DDV:44.66 €
PREHRANSKO DOPOLNILO D3 - Iskrica življenja v človeškem telesu Skrbi za zdrave, močne kosti in zobe Uravnava delovanje živčnega sistema L..
19.00 €
Brez DDV:17.35 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO Acerola je vrsta češnje, ki raste v Južni Ameriki. Poznana je kot sadež z največjo vsebnostjo vitamina C, saj so koncentracije..
15.00 €
Brez DDV:13.70 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO Vitamin K2 nadzoruje gibanje kalcija k ustreznim delom telesa, vstavljajoč ga v kosti in zobe, zagotavlja, da kalcij ne os..
28.50 €
Brez DDV:26.03 €
Brand: SuperBrand
Popolna kombinacija vitaminov in mineralov za otroka Tudi naši otroci so, podobno kot odrasli, vsakodnevno izpostavljeni naporu in obremenitvam. Ve..
24.60 €
Brez DDV:22.47 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO Opis: OPC vsebuje pristen kakovosten polifenolni prašek, pridobljen iz grozdnih pešk, z zelo visokim deležem (pribl. 30%) O..
130.00 €
Brez DDV:118.72 €
Brand: SuperBrand
Ohranimo naš um in živčni sistem v odlični formi Vitamin B12 v manjši meri proizvajajo bakterije v črevesju, zato je potreben vnos s hrano, predvse..
20.00 €
Brez DDV:18.26 €
Brand: SuperBrand
Ohranimo naš um in živčni sistem v odlični formi Vitamin B12 v manjši meri proizvajajo bakterije v črevesju, zato je potreben vnos s hrano, predvse..
15.90 €
Brez DDV:14.52 €
Brand: SuperBrand
PREHRANSKO DOPOLNILO Vitamin C, 600 mg s postopnim sproščanjem z izvlečkom acerole in šipkom.  Sestavine: Oblika vitamina C: kalcijeve sol..
21.00 €
Brez DDV:19.18 €
Brand: SuperBrand
Testenine z izvlečkom semen grozdja. Sestavine: zdrob durum pšenice, 5g / kg (= 0,5%) ekstrakt grozdnega semena OPC, jajca iz proste reje (2 jajci ..
2.90 €
Brez DDV:2.65 €
Prikazujem 1 do 15 od 49 (4 strani)